Ήρθε στην Κύπρο με 18 σακουλάκια κοκαΐνης στο στομάχι του

Υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου τελεί αλλοδαπός, ο οποίος πιάστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει στο στομάχι του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Ο 46χρονος Νιγηριανός, ο οποίος είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, ανακόπηκε αργά χθες το απόγευμα για έλεγχο στο αεροδρόμιο της Πάφου, αφού μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου είχαν εξασφαλίσει σχετικές πληροφορίες.Ο Νιγηριανός είχε αφιχθεί στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες.Σε

έρευνα που έγινε στις αποσκευές του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε αλλά σε ακτινοσκοπικό έλεγχο που ακολούθησε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στο στομάχι του κυλινδρικές συσκευασίες που περιέχουν κοκαΐνη.Ο 46χρονος, που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Πάφου, έχει αποβάλει μέχρι στιγμής 18 τέτοιες νάιλον συσκευασίες, άσπρης σκόνης.Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής μέλη της Δύναμης έκαναν σήμα σε νεαρό 17χρονο να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο ο νεαρός αντέδρασε. Κατά τη διάρκεια έρευνας η Αστυνομία εντόπισε στο τσαντάκι του τρία χαρτομάντιλα τα οποία περιείχαν 3 γραμμάρια κάνναβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα