Πήγε για Μανωλά η Γιουβέντους, αλλά...

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίζεται να ήταν ένας από τους πρώτους φετινούς μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους, αλλά η Ρόμα ξέκοψε κάθε συζήτηση.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού στη Serie, παρά τις «σειρήνες» όμως από την Αγγλία με τις Τσέλσι, Άρσενα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καραδοκούν, παρέμεινε στην «αιώνια πόλη».

Αγγλία είπαμε; Όχι, ενδιαφέρον για τον

διεθνή στόπερ δεν υπήρξε μόνο από το Νησί, καθώς εμφανίστηκε και μία εγχώρια... νύφη που θέλησε να τον κάνει δικό της. Ο λόγος για τη Γιουβέντους που κινείται για να αποκτήσει ό,τι καλύτερο υπάρχει εντός Ιταλίας κι έτσι πριν αγοράσει από τη Ρόμα τον Πιάνιτς, είχε κάνει κρούση για τον Κώστα Μανωλά όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας.

Όσο για την απάντηση; Ένα μεγαλοπρεπέστατο «Όχι», με τους «τζιαλορόσι» να είναι κατηγορηματικοί σχετικά με τον κορυφαίο αμυντικό τους, και κάπως έτσι η «Κυρία» κινήθηκε για να αποκτήσει τον Μπενατιά... Υπενθυμίζεται ότι ο Μανωλάς βρισκόταν στο στόχαστρο της Γιουβέντους από το διάστημα που αγωνιζόταν ακόμη στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα