Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 800 γρ. κοκαϊνης στο σώμα του

Εβδομήντα πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων περίπου, μετέφερε στο σώμα του 21χρονος, ο οποίος αφίχθη, το πρωί σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τον έλεγχο αποσκευών, αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, οι κινήσεις του 21χρονου, κίνησαν υποψίες στα μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία τον πλησίασαν και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Τόσο κατά τον σωματικό έλεγχο, όσο και από τον έλεγχο των αποσκευών του, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Τότε ζητήθηκε από τον 21χρονο,

να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε εντός του σώματός του, αριθμός σκευασμάτων.

Με την βοήθεια του προσωπικού του Νοσοκομείου, εξήλθαν από το σώμα του συνολικά 75 σκευάσματα, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 21χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η Αστυνομία διερευνά τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα