Πετυχημένη σειρά εκδηλώσεων για το PORSCHE ROAD TOUR 2016

Η εταιρεία A.I. Motokinisi, επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο συνεχίζει τις πρωτοποριακές της εκδηλώσεις. Σε συνεργασία με τα γραφεία της Porsche στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη έδωσαν την ευκαιρία σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου να οδηγήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα

μοντέλα της θρυλικής φίρμας. Τα ειδικά αυτά μοντέλα ήρθαν στην Κύπρο για τις εκδηλώσεις του Porsche Road Τour 2016 που έγιναν το μηνά Ιούλιο.

Μοντέλα τα οποία οι φίλοι της Porsche θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές καινοτομίες που είναι εφοδιασμένα. Μαζί με τα μοντέλα αυτά ήρθε στην Κύπρο και o ειδικός εκπαιδευτής Jukka Honkavuori από τη Porsche οι οποίος έδωσε συμβουλές σωστής και ασφαλούς οδήγησης που είχαν σαν στόχο την ανάδειξη των ειδικών χαρακτηριστικών και της δυναμικότητας των μοντέλων αυτών. Βοηθός του στην όλη προσπάθεια ο γνωστός οδηγός αγώνων Ευτύχιος Έλληνας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου όπου σε συνεργασία με τη Μαρίνα του ξενοδοχείου St Raphael στη Λεμεσό, έδωσαν την ευκαιρία σε επιλεγμένους πελάτες να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα της επιλογής του. Η εκδήλωση διήρκησε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου οι υποψήφιοι πελάτες της Porsche είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των μοντέλων της γερμανικής φίρμας στην πίστα. Εκκίνηση από τους εκθεσιακούς χώρους της εταιρείας στη Λευκωσία με προορισμό την πίστα στην Άχνα. Εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν οριακά την πανίσχυρη 911 Turbo S και την Carrera C2S, με τους τρεις πρώτους να παίρνουν δώρα από την Porsche. Και όλα αυτά πάντα με την καθοδήγηση του ειδικού εκπαιδευτή της Porsche Jukka Honkavuori και του γνωστού οδηγού αγώνων Ευτύχιου Έλληνα.

Την Κυριακή το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε στατική παρουσίαση των μοντέλων της Porsche. Αυτό έγινε το απόγευμα στους κήπους του ξενοδοχείου Hilton στη Λευκωσία με τα αυτοκίνητα να βρίσκονται στο γρασίδι δίπλα από την πισίνα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μοντέλα της εταιρείας αλλά και να τα οδηγήσουν στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα