Πετρίδης: « Έχουμε προπονητή και αυτός αποφασίζει»

O πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις τιου στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε για την πρόκριση επι της Βαρντάρ και φυσικά για τον επόμενο αντίπαλο με την πρωταθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ.


Αναλυτικά:
« Αυτά τα πρώτα παιχνίδια είναι και τα οποία ύπουλα. Μέσα στα παιχνίδια θα έρθει η ομοιογένεια και να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και νέο προπονητή. Όμως πάντα διαχρονικά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είχαμε και την καλύτερη εμφάνιση.

Πρέπει να πιστώσουμε την ομάδα. Αναμένουμε ότι η ομάδα στη συνέχεια θα είναι η καλύτερη. Αυτό που μέτρησε ήταν η πρόκριση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα , παιχνίδι σε παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερη.
Για τη στάση των Σκοπιανών
«Μιλήσαμε με τον υπεύθυνο, ότι η Ελληνική σημαία είναι το σύμβολο μας και ήταν κάτι που αποδέχθηκαν. Ζήτησαν να αφαιρεθεί η Σέρβικη, κάτι που έγινε. Δυστυχώς χτύπησαν οπαδό μας και πήγαμε να προστατέψουμε τους φιλάθλους μας, αν και δεχθήκαμε φτυσίματα και σπρωξίματα.
Για την μουρμουρά:
Έχουμε προπονητή που είναι ο άμεσος υπεύθυνος ποιους θα επιλέξει να αγωνίζονται Δεν είναι δουλειά δική μας. Όταν κρίνω ότι χρειάζεται κάτι η ομάδα θα το κάνω. Χρειάζεται χρόνος.
Για ενίσχυση: Αν δούμε κάποιες ελλείψεις ή αδυναμίες θα το πράξουμε.
Για την Μίντιλαντ: Προέρχεται από μια χώρα που φημίζται για το πειθαρχημένο ποδόσφαιρο. Θα είναι πιο δύσκολη η αποστολή μας . Ο επαναληπτικός θα είναι στην έδρα μας και αυτό θα είναι πλεονέκτημα. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ, δύσκολα ή εύκολά πιστεύουμε ότι θα περάσουμε.
Για τους ομίλους: Όντως είναι πολλά τα εκατομμύρια. Εύχομαι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στους ομίλους κάτι που μας δίνει μεγάλη δύναμη. Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους.

Σε λίγο το ηχητικό

Keywords
Τυχαία Θέματα