Πετεβίνος: «Θέλουμε τους καλύτερους στον ΑΠΟΕΛ» (ηχητικό)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε για τα ζητήματα του προγραμματισμού.

Αναλυτικά:

«Ευτυχώς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είχαν την περίοδο ξεκούρασης (14 του μήνα) , με σύγκριση του διεθνείς που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία στις 19 του μήνα.

Προγραμματισμός: Προσδοκούμε ένα μεγάλο ποσοστό να το υλοποιήσουμε με την έναρξη της προετοιμασίας. Θέλουμε ακόμη τρείς ποδοσφαιριστές

που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδα . Ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ όπως ξέρετε έχει ισχύ και μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής πορείας και αυτό συνδυάζεται με την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη

*Προσδοκούμε ότι θα είμαστε μέσα στον χρονικό διάστημα που θέσαμε . Θέλουμε ενίσχυση μια θέση στον κεντρικό άξονα, στα φτερά και μια στην κορυφή της επίθεσης με ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά.

Για τους πολλούς τερματοφύλακες « Ο Νεόφυτος Μιχαήλ αν και υπάρχει συμφωνία κυρίων με την Νέα Σαλαμίνα δεν ανακοινώθηκε ακόμη . Για μας ότι έχουμε τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ομάδα μας δεν είναι πρόβλημα αλλά ευλογία. Εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και να διατηρήσουμε δυο καλύτερους στην ομάδα . Μακροπρόθεσμο . Ξέρουμε ποια θα είναι τα δεδομένα και ταυτόχρονά επενδύουμε στο μέλλον.

Ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρόμο από την Ανόρθωση: «Αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση εμείς δεν το γνωρίζουμε . Κανένας ποδοσφαιριστής ή τερματοφύλακας, δεν έχει καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα.

Μηνά Αντωνίου και Κύπρο Χριστοφόρου: Μας ενδιαφέρει ο κάθε Κύπριος νεαρός ποδοσφαιριστής που μέσα από την απόκτηση και την ανάπτυξη του θα αποτελέσει βασική μονάδα. Θα την συνεχίσουμε αυτή τη φιλοσοφία. Θέλουμε τους καλύτερους Κύπριους παίκτες να αγωνίζονται στον ΑΠΟΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα