Πετεβίνος: «Τρεις προσθήκες» (ηχητικό)

Τέλος στα σενάρια και στις πληροφορίες που ήθελαν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να έχουν συμβόλαιο αλλά να αποχωρούν, έβαλε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε τρεις προσθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της κενής θέσης που θα αφήσει ένας εκ των Ρόμο και Πάρντο.

Για την κάθοδο των Λορένθο και των βοηθών του Μπέιν
«Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία του κ. Λορένθο με την επιτροπή προγραμματισμού. Αυτό που αναμένεται, είναι οι τελεσίδικες

αποφάσεις. Τη Δευτέρα είναι η κάθοδος και των βοηθών του κ. Μπέιν. Θα μπουν κάτω κάποια σημαντικά πράγματα για το πλάνο του προπονητικού προγράμματος και της προετοιμασίας».

Αν θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές
«Δεν χρειάζονται αποχωρήσεις. Στοχεύουμε σε τρεις προσθήκες. Είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ένας τερματοφύλακας. Υπάρχει πρόθεση για τρεις προσθήκες και αυτά είναι τα δεδομένα μας».

Για πιθανή απόκτηση και άλλων Κύπριων ποδοσφαιριστών
«Μπορεί να υπάρξουν και άλλοι Κύπριοι. Είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. Θέλουμε τους καλύτερους Κύπριους και είμαστε η ομάδα που τροφοδοτεί την Εθνική με τον μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών»

Αν οι τιμές των διαρκείας θα επηρεαστούν από τις τιμωρίες
«Σαφώς θα παίξουν ρόλο οι τιμωρίες της ομάδας. Θα εκδοθεί μια ανακοίνωση που θα εξηγεί τη φιλοσοφία των αποφάσεων. Θα δημιουργηθούν δυο κατηγορίες για τα εισιτήρια διαρκείας. Να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα».

Για την αφαίρεση του προστατευτικού διχτυού μπροστά από τα πέταλα
«Το ΓΣΠ έστειλε επιστολή για την αφαίρεση του προστατευτικού διχτυού. Απειλείται η σωματική κατάσταση εκείνων που σκαρφαλώνουν και των οπαδών που είναι από κάτω τους. Το άλλο έχει να κάνει με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που ενοχλεί την καθαρή εικόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα