ΑΕΚ: Με πλάνο πρωταθλητισμού

Τα τελευταία τρία χρόνια η ΑΕΚ έδωσε την μάχη της , για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου όμως τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Ειναι φανερό ότι πλέον στην ομάδα της Λάρνακας και μετά την ανέργεση του ιδιόκτητου γηπέδου της, πως άλλαξε άρδην η νοοτροπια. Υπάρχει πλάνο πρωταθλητισμού και είναι πεισμωμένοι ότι θα έρθει η ώρα που θα τα καταφέρουν. Εκεί είναι επικεντρωμένοι και στην νέα

αγωνιστική σεζόν. Ο Τσάβι Ρόκα ξερει πάρα πολύ καλά, το τι χρειάζεται η ομάδα,. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι πλέον πιο έμπειρός , ο κορμός της ομάδας υπάρχει και με την ενίσχυση, προσδοκούν ότι η ΑΕΚ στην νέα σεζόν θα παρουσιαστεί πιο ισχυρή και πιο αποφασισμένη, για να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ έχει πλάνο πρωταθλητισμού και δεν συμβιβάζεται με κάτι διαφορετικό. Απλά το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους , για να αποφύγουν τα λάθη που πιθανό να τους στοίχησαν , τον τίτλο.

Η πιο μεγάλη πρόκληση όμως τώρα για τους Λαρνακείς είναι να καταφέρουν , να διακριθούν στην ευρώπη, με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Θέλουν να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο στοίχημα που εαν τα καταφέρουν, θα ενισχύσουν την προσπάθεια τους για να κατακτήσουν την κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Να μην ξεχνάμε ότι πίσω απο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων, υπάρχει η διοίκηση Καραπατάκη που κάνει ότι είναι δυνατό για μια δυνατή και ισχυρή ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα