Πετεβίνος: «Προσδοκούμε βελτίωση και πρόκριση με Δώνη»

O υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Βιτορούλ και για την προοπτική με την παρουσία του Γιώργου Δώνη. Άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τον Μπέιν.


Αναλυτικά:
Για τον Γιώργο Δώνη: «Έχει τα πλεονεκτήματά του, αν και έχει ελάχιστο χρόνο μπροστά του. Είναι γνώστης του ρόστερ και της ομάδας. Είναι έμπειρος προπονητής και θα στοχεύσει σε κάποιους τομείς για τη βελτίωση, με στόχο

το αποτέλεσμα, που είναι η πρόκριση. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο. Σαφώς δεν έχει μαγικό ραμβί και δεν είναι Μεσσίας, όμως προσδοκούμε στη βελτίωση. Δίνει σημασία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους δίνει αγωνιστικό κίνητρο.
Αν αυτό είναι υπονοούμενο για τον κ. Μπέιν, ανέφερε: «Ο κ. Μπέιν, στα δυο από τα τρία παιχνίδια, δεν έκανε τρείς αλλαγές και δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλο μας».
Το γεγονός ότι δήλωσε ότι πήρε τον πιο καλό μισθό: Πιθανό να τον πήρε. Όμως το θέμα είναι τι ποιότητα εργασίας έκανε και αν είναι ικανοποιημένος για αυτό. Έχει κριθεί από τον καθένα μας. Από εκεί και πέρα, για μας αποτελεί παρελθόν.
Για την αναμέτρηση της Τετάρτης: Είναι σημαντικό παιχνίδι. Μετά την Τετάρτη δεν τελειώνει ο κόσμος. Όμως έχουμε μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και να διεκδικήσουμε τον ψηλότερο στόχο μας. Δεν είναι εύκολο το έργο μας. Ένα βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ, μπορεί να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις δέκα χιλιάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα