Πετεβίνος για Ρεκόρ, Σάμπουριτς και προγραμματισμό

Πιατκόφσκι και Κοδίνα ενημερώθηκαν από την διοίκηση για να βρουν νέα ομάδα. Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος και μίλησε για όσα αφορούν, στην ομάδα.

Απόσπασμα των δηλώσεων του περισσότερα στο ηχητικό:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Θέλουμε μόνο τη νίκη. Είμαστε η μοναδική εκτός έδρας αήττητη ομάδα. Έχουμε κάποια άλλα επιμέρους στατιστικά κίνητρα. Είναι αρκετά ισχυρά έτσι ώστε ο κάθε

ποδοσφαιριστής να το γνωρίζει και να ξεπεράσει αυτές τις επιδόσεις. Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και τερμάτων».

«Η φιλοσοφία μας είναι να πάμε και να πάρουμε και τις δυο νίκες στα άλλα δυο παιχνίδια. Μόνο με αυτό θα μείνουμε ικανοποιημένοι».

«Αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια ευκαιριών για όλους. Προβλέπεται χωρίς αυτό να είναι τελεσίδικο να πάρουν κάποιοι ποδοσφαιριστές λεπτά συμμετοχής που δεν είχαν μέχρι τώρα. Θα είναι μια μικρή αξιολόγηση για το ποιοι θα συμμετάσχουν και στην προετοιμασία της ομάδας τον επόμενο μήνα»

Για τον Τόζα Σάμπουριτς: «Πρέπει να τρέξουν τα θέματα προγραμματισμού . Έχουμε τους πιο σημαντικούς αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια πράγματα άρχισαν ήδη να τρέχουν. Έγινε πρόταση ανανέωσης στον Τόζα Σάμπουριτς και αναμένουμε την απάντηση του. Δεν είναι δική μας δουλειά αν ο Σάμπορυτς εξετάζει άλλες προτάσεις. Εμείς κάναμε την πρόταση μας και περιμένουμε την απάντηση του».

Για τον Πάρντο: «Δεν γνωρίζω αν έχει άλλη πρόταση ο Ούρκο. Το θεωρώ όμως απόλυτα φυσιολογικό. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας και βοήθησε παρά πολύ τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που έχει τη δική της αγωνιστική αξία αλλά και σε άλλους τομείς. Ο Ούρκο ξέρει τι του προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ, ξέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει να συνεργαστεί μαζί και θα αναμένουμε τις επόμενες μέρες την δική του απάντηση».

Για το θέμα προπονητή: «Ελπίζουμε ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταλήξουμε στον προπονητή».

«Αν κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν θα φύγουν».

«Πιατκόφσκι και Κοδίνα ενημερώθηκαν για να ψάξουν ομάδα»

«Ο ΑΠΟΕΛ δεν κάνει κουμάντο στην υπόθεση του Γιαννιώτα».

Για την φιεστα: «Σίγουρα θα είναι μειωμένο το εισιτήριο. Εξετάζουμε τις λεπτομέρειες και θέλουμε να προσφέρουμε στο κόσμο ένα ωραίο θέαμα με τη συμμετοχή του αλλά και των παικτών μας. Αυτό είναι το σημαντικότερο να γιορτάσει και ο κόσμος μαζί με τους ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα