Πετεβίνος: "Τώρα είναι η ώρα των εξετάσεων"

Για την ευρεία νίκη με 8-0 επί της Δόξας και για τον νέο κύκλο που ανοίγει με τα συνεχόμενα ντέρμπι, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Περάσαμε στην πρώτη θέση στην επίθεση, δώσαμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και στις εμφανίσεις. Η ομάδα βελτιώνεται, προσθέτει κάποια στοιχεία που έλειπαν. Έχει αυτοματισμούς και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τις ενέργειες των συμπαιχτών τους με κλειστά μάτια.

Κάποια νέοι παίχτες ενσωματώνονται άμεσα και ευελπιστούμε

να συνεχίσουν. Κλείσαμε νέο κύκλο και ανοίγουμε νέο, με αγώνες κόντρα στους συνδιεκδικητές του τίτλου. Να εκμεταλλευτούμε τις νίκες μας και όποιες άλλες απώλειες προκύψουν από τους υπόλοιπους. Αισιοδοξούμε να ξεκινήσουμε από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την ΑΕΛ
«Από κάποια πλευρά, θα έλεγα ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, αλλά ο κ. Δώνης λειτούργησε πολύ σοφά, χρησιμοποίησε ροτέισιον. Στον αγώνα με την ΑΕΛ θα έχουμε εκτεταμένες αλλαγές. Θα απουσιάζουν 13 παίχτες, όμως αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Αν κοιτάξουμε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δεν νομίζω να στερούμαστε ποιοτικά. Θα στερηθούμε επιλογές στον πάγκο. Ελπίζουμε την εξίσωση, θα έχουμε και τον κόσμο.

Να εκλάβουμε μια σημαντική παράμετρο ως θετική, αν κερδίσουμε θα ανέβουμε για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα είναι η ώρα των εξετάσεων και καλούμαστε να αποδειχθούμε καλοί μαθητές».

Για τον κόσμο
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ απείχε αναγκαστικά λόγω τιμωριών. Αναμένουμε να δούμε τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο. Το γεγονός ότι έχουμε ομάδα που προσφέρει θέαμα, σκοράρει και παίρνει βαθμούς, είναι μεγάλα κίνητρα. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι εκείνο που ανέφερε ο πρόεδρος, ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει για πρώτη φορά το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα