Πετεβίνος: "Θα παίξει ρόλο η εμπειρία και η έδρα" (ηχητικό)

Για το προχθεσινό ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

«Μας άφησε πικρή γεύση. Θέλαμε τη νίκη και δεν την πήραμε. Είμαστε η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι και απώλεσε τις περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό δεν μπορούμε να το μνημονεύουμε. Παρέμειναν

τα ίδια βαθμολογικά δεδομένα και θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα μετά τον αγώνα της Πέμπτης».

Αν υπήρχε βελτίωση σε σχέση με την προβληματική εμφάνιση με τον Εθνικό
«Κάνουμε σύγκριση δυο διαφορετικών περιπτώσεων λόγω του ροτέισιον. Υπήρξε σε μεγάλο βαθμό βελτίωση, αλλά όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις δεν είσαι ικανοποιημένος. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να θέλεις, αλλά ποτέ δεν το πετυχαίνεις στον απόλυτο βαθμό. Να διορθώσουμε τα λάθη και να προχωρήσουμε».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Γιανγκ Μπόις
«Είναι καθοριστική η αναμέτρηση με τη Γιανγκ Μπόις αφού με νίκη θα αυξήσουμε κατακόρυφα, ίσως και να αγγίξουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Γιανγκ Μπόις, μας έδειξε το καλό της πρόσωπο και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει και η πίεση. Είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτά τα παιχνίδια που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες, θα παίξει ρόλο η εμπειρία και η έδρα. Θέλουμε αν είναι δυνατό να πετύχουμε το απόλυτο στην έδρα μας και μοναδικός παράγοντας για να επιτευχθεί αυτό είναι η παρουσία του κόσμου.

Υπάρχουν ακόμα 4.500 χιλιάδες διαθέσιμα εισιτήρια. Οι Ελβετοί ζήτησαν 500 εισιτήρια. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί την ιστορικότητα του αγώνα, σε μια συμβολική χρονιά και πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στο παιχνίδι».

Για τον Λούκα Κατάνι: «Όταν ο ΑΠΟΕΛ συμφωνήσει με τον αρχισκάουτερ θα τον ανακοινώσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα