ΑΕΚ: Την Τρίτη η Γενική Συνέλευση των μετόχων του γηπέδου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ σχετικά με την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας BALLTOWN HOLDINGS PUBLIC LIMITED (η "Εταιρεία").

Αναλυτικά

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας BALLTOWN HOLDINGS PUBLIC LIMITED (η "Εταιρεία") θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Μακένζυ, οδός Φιλοπάππου 24, Περιοχή Μακένζυ, Λάρνακα την 1η Νοεμβρίου

2016 και ώρα 19:30 μ.μ. με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

HMEΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1) Εξέταση της Ετήσιας Έκθεσης και των Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος 2015.
2) Επανεκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
3) Καθορισμός της αμοιβής των Διοικητικών Συμβούλων για το έτος 2016.
4) Επαδιορισμός των ελεγκτών της Εταιρείας.
5) Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο όπως καθορίσει την αμοιβή των ελεγκτών της Εταιρείας για το έτος 2016.
6) Οποιοδήποτε άλλο θέμα που μπορεί, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Εταιρείας, να παρουσιαστεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Λάρνακα, 05η Οκτωβρίου 2016

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν οι μετόχοι της Εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό μητρώο μετόχων της Εταιρείας κατά την ημερομηνία καταγραφής, ή σε περίπτωση αναβολής της παρούσας συνέλευσης, ή ημερομηνία καταγραφής θα είναι δύο μέρες πριν την συνέλευση.

Κάθε μέτοχος που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει στην πιο πιο πάνω Γενική Συνέλευση ένα ή περισσότερους Πληρεξούσιους Αντιπροσώπους (proxy) για να παραστεί και να ψηφίσει στην θέση του. Το έγγραφο διορισμού Πληρεξούσιου Αντιπροσώπου πρέπει να είναι συντεταγμένο σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού της Εταιρείας και θα πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία του Γραμματέα της Εταιρείας, A.J.K Management Services Limited, στην οδό Ναούσης 1, Karapatakis Building, Suite 2, 4ος όροφος, 6018, Λάρνακα τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε η σύγκληση της Συνέλευσης. Ο Πληρεξούσιος αυτός Αντιπρόσωπος δεν είναι αναγκαίο να είναι και μέτοχος της Εταιρείας και δύναται να είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Σε περίπτωση που ο μέτοχος είναι φυσικό πρόσωπο, το έγγραφο διορισμού Πληρεξούσιου Αντιπροσώπου του μετόχου, θα πρέπει να συνοδεύεται από την σχετική Απόφαση ή Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου ή άλλου εξουσιοδοτημένου διοικητικού οργάνου του μετόχου, δεόντως υπογεγραμμένη σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού του εν λόγω φυσικού προσώπου, με το οποίο να ορίζεται ή να εξουσιοδοτείται πρόσωπο ως Πληρεξούσιος Αντιπρόσωπος του μετόχου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας για να παραστεί και να ψηφίσει στην θέση του. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που οριστεί ως Πληρεξούσιος Αντιπρόσωπος είναι και πάλι νομικό πρόσωπο τότε ο Πληρεξούσιος Αντιπρόσωπος θα πρέπει με απόφαση των δικών του διοικητικών οργάνων να εξουσιοδοτήσει πρόσωπο/α για να ενεργήσει ως ο εκπρόσωπος του για σκοπούς της Γενικής Συνέλευσης.

Η Ετήσια Οικονομική Έκθεση που περιλαμβάνει τις τελικές, ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος 2015, την έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και την έκθεση των ελεγκτών (η «Ετήσια Έκθεση 2015») δεν αποστέλλεται στους μετόχους αλλά διατίθενται αντίτυπα αυτής στα γραφεία του Γραμματέα της Εταιρείας, A.J.K Management Services Limited, στην οδό Ναούσης 1, Karapatakis Building, Suite 2, 4ος όροφος, 6018, Λάρνακα ή μπορεί να αποσταλεί, είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη μορφή, σε μετόχους κατόπιν παράκλησης τους χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Κάθε μέτοχος έχει το δικαίωμα να απευθύνει λόγο στη Γενική Συνέλευση, να υποβάλει ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα στην ημερήσια διάταξη και να λαμβάνει απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές από την Εταιρεία. Περαιτέρω, μέτοχος δικαιούνται να υποβάλει ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα στην ημερήσια διάταξη πριν από την Γενική Συνέλευση σε έντυπη μορφή στα γραφεία του Γραμματέα της Εταιρείας, A.J.K Management Services Limited, στην οδό Ναούσης 1, Karapatakis Building, Suite 2, 4ος όροφος, 6018, Λάρνακα.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις μετόχων πρέπει να υποβάλλονται ενυπόγραφα, και να αναφέρουν ευκρινώς το πλήρες όνομα, Α.Δ.Τ. ή αριθμό εγγραφής εταιρείας, διεύθυνση του μετόχου και ημερομηνία αποστολής.

Μέτοχος ή μέτοχοι που κατέχει/ουν τουλάχιστον 5% του εκδιδόμενου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που εκπροσωπεί τουλάχιστον 5% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου όλων των μελών τα οποία έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στη Γενική Συνέλευση, δικαιούται/νται να προσθέσει/ουν θέμα η προτεινόμενο ψήφισμα στην ημερήσια διάταξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, και/ή να τοποθετήσει/ουν προτεινόμενο ψήφισμα στην ημερήσια διάταξη Γενικής Συνέλευσης, με αίτηση σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή όπου επεξηγείται το θέμα και/ή το ψήφισμα και αναφέρονται οι λόγοι που δικαιολογούν τη συμπερίληψη του (η «Αίτηση»). Η Αίτηση δύναται να σταλεί στη διεύθυνση του εγγεγραμμένου γραφείου του Γραμματέα της Εταιρείας, A.J.K Management Services Limited, στην οδό Ναούσης 1, Karapatakis Building, Suite 2, 4ος όροφος, 6018, Λάρνακα.

Εφόσον η αίτηση έχει ληφθεί από την Εταιρεία εντός εύλογου χρόνου, η νέα τροποποιημένη ημερήσια διάταξη θα σας κοινοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που σας κοινοποιήθηκε η παρούσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα