Πετεβίνος: "Θα έχουμε εκπλήξεις"

«Οι Μαντούκα και Χιώτης θα τιμηθούν από τον ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα έχουμε εκπλήξεις», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι δηλώσεις του Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Έχουμε εργαστεί και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές θα είναι το επίκεντρο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το 25ο πρωτάθλημα της ομάδας. Χαιρόμαστε που ο κόσμος έχει δώσει το σύνθημα πως θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό φιλάθλων. Έχουμε φτάσει ήδη στις 15 χιλιάδες εισιτηρίων

μαζί με τα διαρκείας. Έχουν μείνει 600 για Ανατολική και 2 χιλιάδες για τη νότια. Δεν θα ανοίξουν οι είσοδοι μετά το τέλος του αγώνα. Όποιος θέλει να έρθει να ζήσει και την φιέστα να έρθει και να εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα. Πρέπει να υπάρχει εισιτήριο ανεξάρτητα από την ώρα που θα έρθουν οι φίλοι της ομάδας.

Έχουμε δουλέψει σε κάποια πολύ ενδιαφέρονται γεγονότα. Παρών θα είναι ο Καβενάγκι. Επίσης παραλάβαμε από την ΚΟΠ τα μετάλλια και το τρόπαιο. Νιώθουμε μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι θα αποδώσει τιμές στους Μαντούκα και Χιώτη. Θα τιμηθούν από τις χιλιάδες των ΑΠΟΕΛιστών. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις. Υπάρχει και η στιγμή που θα είναι αφιερωμένη σε όλα τα μέλη που έφυγαν από την ζωή. Θα στηθούν γιγαντοοθόνες για να θυμηθούμε το τι έγινε στη χρονιά. Θα είναι μια γεμάτη ώρα και υπολογίζουμε ότι θα τελειώσουμε γύρω στις 9:20 Θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ σκοραρίσματος και βαθμολογικής συγκομιδής. Είναι κάτι που θα το επιδιώξουμε. Ο μόνος που θα λείπει θα είναι ο Βινίσιους.

Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες μέρες ξεκούρασης. Είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας είναι στις 8 Ιουνίου. Ο Μιλάνοφ θα επιστρέψει για να είναι στη φιέστα. Δεν θα υπάρξει οτιδήποτε πριν από την Κυριακή. Είναι το πιο σωστό να έχουμε όλοι στραμμένο το μυαλό μας στο να αποδώσουμε τις τιμές που πρέπει στους ποδοσφαιριστές που χάρισαν τον τίτλο στον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα