Πετεβίνος: "Τα οφέλη ήταν πολλαπλά..." (ηχητικό)

Για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την προοπτική που υπάρχει, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε για τα λίγα εισιτήρια -όπως αποδείχτηκαν- για το παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Για τη νεανική ομάδα και

το ντεμπούτο του Γκρούμπατς και Παρασκευά
Ήταν μια 11αδα με 22 χρόνια μέσο όρο και δείχνει την προοπτική που υπάρχει στο ρόστερ. Ο προπονητής επέλεξε συγκεκριμένο παραγωγικό πλάνο που βοήθησε και το γρήγορο τέρμα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όταν σκοράρεις νωρίς ευκολύνεις το έργο σου. Θέλουμε να πετύχουμε και άλλα τρίποντα, αρχής γινομένης από την Τετάρτη με τον Ερμή.

Μια επίσημη συμμετοχή είναι και ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν, που επίσης είναι νεαροί, έχουν μεγάλη προοπτική. Ευχάριστο είναι ότι και οι Ορ και Μπερτόλιο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Τα οφέλη ήταν πολλαπλά με τον Ολυμπιακό.

Αν λήφθηκε υπόψη και το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή που δεν έχουν συμμετοχή κάποιοι ποδοσφαιριστές
«Σαφώς και είχε σχέση. Βούρος, Σάλαϊ, Ζαχίντ, Πέρεθ και Γκουντίνιο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Θα έχουμε και κάποιες επιστροφές. Από άποψη τραυματισμών έχουμε τους γνωστούς».

Για το Fan Day
«Μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Πέρασαν περίπου 3 χιλιάδες κόσμος. Είναι μια εκδήλωση που θέλουμε να κρατήσουμε και στο μέλλον».

Εισιτήρια με Τότεναμ
«Γίνεται προσπάθεια, αλλά είναι πολύ δύσκολο για επιπλέον εισιτήρια. Θα μας απαντούσε η Τότεναμ αν υπήρχε πρόθεση να μας δώσουν περισσότερα. Έχουμε περίπου εξασφαλίσει 5000 εισιτήρια. Τεράστιος αριθμός που ακόμα να εξυπηρετήσουμε τους κάτοικους στην Αγγλία. Ελπίζουμε να βρεθεί τρόπος να μπουν στο γήπεδο».

Για τα μεταγραφικά
«Έχουμε πολλές επιλογές παιχτών και γίνεται προεργασία. Κοιτάμε τις άμεσες υποχρεώσεις τώρα. Όταν θα έρθει η ώρα του προγραμματισμού, θα είμαστε συγκεκριμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα