Πετεβίνος: "Η Βιτορούλ θα μας απασχολήσει μετά"

«Η Βιτορούλ θα μας απασχολήσει μετά την Τετάρτη», δήλωσε σχετικά με την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ δεν θέλησε να σχολιάσει την κλήρωση και έστειλε μήνυμα συγκέντρωσης εν όψει του επαναληπτικού με την Ντουντελάντζ.

Για τον πρώτο αγώνα με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου
«Η μια παράμετρος είναι το αποτέλεσμα που στην Ευρώπη μετράει πάρα πολύ. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον εαυτό μας, τις δυνατότητες μας. Αυτές τις ημέρες που μεσολαβούν,

να κοιτάξουμε τα λάθη μας, τι πρέπει να βελτιωθεί. Είχαμε καλά και κακά. Είχαμε την κατοχή και ένα κακό 20λεπτο. Δυσλειτουργίες στην άμυνα και πρέπει να κοιτάξουμε όχι να κρατάμε την μπάλα, αλλά να καθαρίσουμε το μυαλό και τις αγωνιστικές εμπνεύσεις.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι δουλειά και βελτίωση για να μπορέσεις να πάρεις το αποτέλεσμα. Αναμένουμε την προσπάθεια καθημερινά στις προπονήσεις. Το Σάββατο στις 19:00 θα δώσουμε φιλικό με τον Εθνικό και την Τρίτη η ομάδα αναχωρεί για το Λουξεμβούργο. Θα εκδοθεί ανακοίνωση εντός της ημέρας».

Για τους τραυματίες
«Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον Ορ. Αναμένουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην αποστολή. Το ίδιο πιστεύουμε και για τον Ρουέδα. Είναι δύσκολο να υπολογίζεται ο Καρλάο. Ο Εφραίμ, επαναλαμβάνω, ταλαιπωρείται από διάταση μυός. Κάθε μυϊκό πρόβλημα αφορά τον ποδοσφαιριστή. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα