Πετεβίνος: "Η δουλειά μας τώρα αρχίζει"

Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, κέρδισε τον Απόλλωνα και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιγνίδι στράβωσε στο 70’ ελέω της αποβολής του Κακά. Ο κόσμος της ομάδας αγχώθηκε αφού ο κίνδυνος του -6 ήταν ορατός, όμως, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χαρακτήρα, κυνήγησαν τη νίκη και δικαιώθηκαν με το τέρμα του Νούνο Μοράις.Το ζητούμενο απέναντι στον Απόλλωνα επιτεύχθηκε και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι επικεντρώνονται στο επόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια. «Η δουλειά μας τώρα αρχίζει. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και με δεδομένο

ότι θα ακολουθήσουν 11 ντέρμπι, η αξιολόγηση των δεδομένων θα γίνεται κάθε εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.«Για μας το ζητούμενο ήταν να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Να συγκατοικήσουμε στην κορυφή με τον Απόλλωνα, αλλά με μικρό πλεονέκτημα. Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν εξαιρετικές στο τακτικό κομμάτι. Μέχρι το 70’ που αποβλήθηκε ο Κακά ο ΑΠΟΕΛ είχε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά μετά ο Απόλλωνας πίεσε. Πέρα από την καλή συνοχή που δείξαμε, δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Πιστοποιήσαμε το χαρακτήρα της ομάδας. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη μας προσθέτει ψυχολογία. Η δουλειά μας τώρα αρχίζει. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και με δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν 11 ντέρμπι, η αξιολόγηση των δεδομένων θα γίνεται κάθε εβδομάδα. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο του πρωταθλήματος. Κοιτάζουμε τον αγώνα με την Ομόνοια και θέλουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια ο κ. Πετεβίνος έκανε μια μικρή σύγκριση των προηγούμενων νικών με εκείνη σε βάρος του Απόλλωνα

«Με Σαλαμίνα, Εθνικό και Δόξα σκοράραμε γρήγορα και κακά τα ψέματα ευκολύναμε το έργο μας. Αλλά με τον Απόλλωνα σκοράραμε στο τέλος. Είχαμε απόλυτη συγκέντρωση και διατηρήσαμε το χαρακτηριστικό της κατοχής της μπάλας απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο».

Τα προβλήματα ενόψει Ομόνοιας

«Θα στερηθούμε τον τιμωρημένο Κακά. Επίσης θα απουσιάσουν οι Μαντούκα, Κίσσας, Αλωνεύτης και Βινίσιους. Ο Νικόλας Ιωάνου είναι αμφίβολος. Τα μηνύματα για τους Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνου τα είναι πιο θετικά αφού προπονούνται κανονικά».

Για τη μετάβαση του Βινίσιους στο Μόναχο

«Είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη στο Μόναχο. Ο ιατρός ζήτησε να υπάρξει αξιολόγηση προτού ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στο γήπεδο. Ουσιαστικά θα επαληθεύσει ότι ο Βινίσιους μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα