Πετεβίνος: "Ανοιχτή πληγή" (τι είπε για την ενίσχυση)

Ο Λάνιγκ αποκτήθηκε, ο Νάφιου εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι αύριο και το ερώτημα είναι ο … επόμενος. Αν υπάρξει βέβαια αφού σύμφωνα με τον Νεκτάριο Πετεβίνο τη δεδομένη στιγμή δεν εντοπίστηκε κάποια περίπτωση που να πληροί τα κριτήρια. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους γαλαζοκίτρινους.

Για τον Νάφιου«Αναμένουμε να ολοκληρωθεί η γραφειακή δουλειά (σ.σ τα έγγραφα της ελευθέρας) και να περάσει απόψε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αν περάσει με επιτυχία τότε θα ανακοινωθεί. Δεν αναμένεται να προκύψει η επίσημη ανακοίνωση πριν τις 8-9 το βράδυ. Αν προκύψει σήμερα, και όχι αύριο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 19 ετών και θα εγγραφεί στη λίστα β’. Δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, άρα θα πάρει θέση ξένου. Αυτό δεν επηρεάζει το ρόστερ καθώς δεν έχουμε πλεονασμό στους ξένους, άρα δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής».

Για τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει για να εγγραφεί ο Λάνιγκ«Ο κ. Φινκ θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος. Προσπάθησε αυτές τις ημέρες να αξιολογήσει όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ και αναμένουμε την εισήγηση του για τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωήσει»

Η διοίκηση δείχνει έτοιμη να ικανοποιήσει τα θέλω του Φινκ.«Σαφώς. Είναι η πολιτική της διοίκησης. Ο προπονητής έχει δείξει τους Λένιγκ και Νάφιου και είμαστε λίγο πιο πριν την ολοκλήρωση της 2ης προσθήκης».

Τα επόμενα μετεγγραφικά βήματα«Δεν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο. Να εξυπηρετεί όλες τις παραμέτρους και να αποτελέσει ευκαιρία. Δεν μπορώ, όμως, να αποκλείσω ότι έχει κλείσει το θέμα μετεγγραφικής ενίσχυσης στην ομάδα».

Για τους πολλούς τραυματισμούς, με τελευταίο θύμα τον Καρλάο.«Είναι θλάση α’ βαθμού και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή στα επόμενα δυο παιγνίδια. Οι φετινοί τραυματισμοί είναι ανοιχτή πληγή για τον ΑΠΟΕΛ. Το τεχνικό επιτελείο με συγκεκριμένο πρόγραμμα προσπαθεί να τους περιορίσει, όμως, αυτό θα αποδειχθεί εκ των πραγμάτων αν θα ισχύσει.

Έχουμε το ευτύχημα να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν. Χαραλαμπίδης, Εφραίμ και Σέρινταν. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να μειώσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τους τραυματισμούς.

Ο Μαντούκα αναχωρεί σήμερα για το Μόναχο.

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση«Ο στόχος είναι ο ίδιος, να προχωρήσουμε με δύο νίκες, να πάρουμε την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό και να επιστρέψουμε στις νίκες στο θεσμό του πρωταθλήματος κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι μια εβδομάδα με αγωνιστικές υποχρεώσεις και ευελπιστούμε να επανέλθουμε με καλό αγωνιστικό πρόσωπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα