Αντωνίου: "Έρχεται στην Κύπρο το απόγευμα"

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον Μάϊκ Σεμά και τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Κύπρο για τις τελικές επαφές.

Για τον Μαϊκ Σεμά και τα νέα αποκτήματα«Είναι γεγονός ότι με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή

έχουμε συμφωνήσει. Έρχεται στην Κύπρο το απόγευμα και θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και να υπογράψει το συμβόλαιο τουΤον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτό που θέλεις. Όμως είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τους τρεις που μπήκαν στην ομάδα μέχρι στιγμής. Φυσικά για τον Σακέτι γνωρίζαμε πολύ καλά την ποιότητα του. Οι Μεντί και Λο Σάμπου έδειξαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζουμε ότι θα γίνει το ίδιο με τον ποδοσφαιριστή που έρχεται σήμερα».

Για τη συνέχεια«Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα δείξει και στη συνέχεια βελτίωση. Για εμάς το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι σαν τελικός . Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει αύριο. Θα πρέπει να προκριθούμε έτσι ώστε να προχωρήσουμε στο στόχο μας. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να προκριθούν και ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε το τρένο της διάκρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα