Πετεβίνος: «Μεγάλος μας στόχος τώρα το πρωτάθλημα»

Σύνθημα νίκης για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα, έστειλε ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά

Mε Σαλαμίνα: Είναι μια πρεμιέρα που μας βάζει δύσκολα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και στη δική της έδρα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να πάμε στο Αμμόχωστος να κερδίσουμε. Μετά

την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, ο μεγάλος μας στόχος, πλέον, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προετοιμάζεται η ομάδα για να είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη στο στάδιο Αμμόχωστος.

Rotation πρωτάθλημα και Ευρώπη: Γι' αυτό και ο ΑΠΟΕΛ διαμορφώνει το ρόστερ του, για να μπορεί να ανταποκρίνεται. Μέσα στην εμπειρία μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε αυτούς τους αγώνες. Υπάρχει κόπωση από τους αγώνες της Ευρώπης και πρόκληση. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας για να ξεκινήσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα. Δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Δεν υπολογίζονται για τα επόμενά παιχνίδια ο Εφραίμ, που δεν μπήκε στο γήπεδο και έχει δρόμο να διανύσει, Ο Μιλάνοφ επέστρεψε χθες, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και θα αξιολογείται. Ο Μπερτόλιο, που στάθηκε άτυχος για τις επόμενες εβδομάδες. Ο Νικόλας Ιωάννου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στη Ρώμη.

Τα νέα αποκτήματα, Γκουντίνιο, Σαλαί, Ζαχίντ και Βούρος, και οι τέσσερις υπολογίζονται για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα