Περιμένουν Μαρτίνες, ανοικτό το «παράθυρο» για Αλβαρίνιο

H Aνόρθωση ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στην Πολωνία και τα ξημερώματα η αποστολή της αφίχθηκε στην Κύπρο. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και από την Τρίτη θα επανέλθουν στις προπονήσεις. Το τελευταίο φιλικό για τη «μεγάλη κυρία» είναι προγραμματισμένο για την Παρασκεύη 14 Αυγούστου (στις 19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Ουσιαστικά θα είναι και η πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του παγκυπρίου πρωταθλήματος, με την ΑΕΛ

στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (την Κυριακή 23 Αυγούστου).

Αναμονή και αισιοδοξία
Όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση, που θα αποτελέσει και το «κλειδί» για να καταστεί η ομάδα ακόμη πιο δυνατή, στην Ανόρθωση δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή. Το θετικό για τη «μεγάλη κυρία» είναι ότι τόσο ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Νίκολας Μαρτίνες όσο και ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός Αλβαρίνιο κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο φυσικά. Ο Μαρτίνες το έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς, ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Αυτό που απομένει είναι να γίνει η περιβόητη συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές και να συζητηθούν τα τυπικά, όσον αφορά τον τρόπο που θα πληρώνεται το συμβόλαιό του. Αφού, αν θα παραχωρηθεί στην Ανόρθωση, θα είναι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Από την άλλη, ο Αλβαρίνιο ήδη έχει κάνει τον «αντάρτη» και δεν προπονείται, ενώ στο προχθεσινό φιλικό της ομάδας του, της πολωνικής Ζάβιτσα, επικαλέστηκε τραυματισμό. Χθες ο προπονητής του Μάριουζ Ρούμακ, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Αλβαρίνιο είτε θα πάει στη δεύτερη ομάδα ή θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας του. Όλα αυτά ίσως να είναι ευνοϊκά για να γίνει τελικά εφικτή η απόκτηση του Αλβαρίνιο. Φυσικά στην Ανόρθωση ήδη μελετούν και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών. Όσον αφορά την απόκτηση επιθετικού, επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Στην Ανόρθωση θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα με τους Μαρτίνες και Αλβαρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα