Περδίκης:Έρευνα για ενδεχόμενο ποινικών αδικημάτων για Focus

Ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης εξέφρασε την διαφωνία του κόμματός του στην άποψη που διατυπώθηκε ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο ποινικών αδικημάτων στην υπόθεση της Focus.

Σε δηλώσεις στη Βουλή ο κ. Περδίκης είπε ότι εάν τεκμηριωθεί η χρηματοδότηση δύο μεγάλων κομμάτων από την Focus, "τότε επιβάλλεται η Νομική Υπηρεσία- και νομίζω ότι το έχει καταλάβει αυτό ο Γενικός Εισαγγελέας

και το αποδέχεται -να διερευνήσει κατα πόσο η χρηματοδότηση αυτή προς τα δύο μεγάλα κόμματα συνδέεται με αποφάσεις που έχουν ευνοήσει την συγκεκριμένη εταιρεία ή άλλες του κ. Βγενόπουλου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν συμβάλει στην οικονομική καταστροφή της χώρας", ανέφερε.

"Γιατί τότε θα έχουμε το ποινικό αδίκημα της διαφθοράς και της διαπλοκής και ξέρουν καλά οι νομικοί και ο Γενικός Εισαγγελέας ότι αυτό είναι βαρύ ποινικό αδίκημα η διαφθορά και διαπλοκή , και αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο και στην περίπτωση της Focus, θα υπάρχει ζήτημα ποινικών διώξεων κατά εκείνων των πολιτικών προσώπων που χρηματιζόμενα από τη Focus, επήραν αποφάσεις που ευνόησαν τις εταιρείες του κ.Βγενόπουλου και συνέτειναν στην οικονομική καταστροφή της χώρας", είπε ο κ. Περδίκης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα