Περδίκης: H «ττενέκκα» θα δείξει υποψήφιο που θα στηρίξουμε

Όταν καταλάβουμε ότι το Κίνημα είναι έτοιμο να πάρει την τελική του απόφαση, τότε θα αποφασίσουμε αναφορικά με τον υποψήφιο στις Προεδρικές εκλογές, είπε ο Πρόεδρος των Οικολόγων—Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, προσθέτοντας πως αυτό μπορεί να γίνει και μετά το σημερινό άνοιγμα της «ττενέκκας» - κάλπης. Όταν τ' αποφασίσουμε, θα προχωρήσουμε σε σύγκληση του Έκτακτου Συνεδρίου της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης, για να λάβουμε απόβαση με βάση την πλειοψηφία του 60 τοις εκατό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο»

του Σίγμα, ο κ. Περδίκης είπε πως ακόμη υπάρχει προβληματισμός στο Κίνημα και δεν υπάρχει κατάληξη και τα μέλη έχουν απαντήσει ένα ερωτηματολόγιο προκειμένου να διαφανεί προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα.


Ερωτηθείς αν οι επιλογές περιορίζονται μεταξύ της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Λιλλήκα, ο κ. Περδίκης είπε πως στο ερωτηματολόγιο υπήρχε και η επιλογή της αυτόνομης καθόδου. Σε αυτό το πλαίσιο, εξέφρασε την εκτίμηση πως η επιλογή της αυτόνομης υποψηφιότητας, συμβαίνει όταν οι υποψήφιοι που βρίσκονται ενώπιον δεν μας ικανοποιούν.


Ερωτηθείς, επιπλέον, γιατί οι Οικολόγοι δεν αναμένουν και την υποψηφιότητα του ΑΚΕΛ, ο κ. Περδίκης είπε πως υπάρχει μια ισχυρή ομάδα στελεχών και μελών των Οικολόγων που βιάζονται για να ληφθεί άμεσα απόφαση.


Κληθείς να απαντήσει εαν το ζήτημα της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας αποτελεί σημείο κλειδί για επιλογή του υποψηφίου, ο κ. Περδίκης δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, σημειώνοντας πως πρέπει να γίνει διαχωρισμός της ονοματολογίας από το πλαίσιο λύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα