Πέρασε άνετα από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός με 3-0

Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Λεβαδειακό έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 3-0 στη Βοιωτία στην πρεμιέρα της φετινής Super League, αφήνοντας ικανοποιημένους προπονητή και φιλάθλους.


Γκολ με το καλημέρα για τον Παναθηναϊκό



Ο Παναθηναϊκός μπήκε πάρα πολύ

δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να το καθαρίσει από νωρίς. Οι πράσινοι σκόραραν στο 1' μετά από πάσα του Λουντ στον Μπεργκ αλλά σωστά ο πρώτος επόπτης, ο κ. Ευθυμιάδης υπέδειξε το οφσάιντ και ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 7' λεπτό όμως μετά από ωραία κάθετη πάσα ο Μπεργκ έκανε την κίνηση και ανατράπηκε από τον Μαχαίρα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Στο 8' ο Λεντέσμα ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στο τριφύλλι.

Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι συνέχισαν να πιέζουν και στο 13' ο Λεντέσμα με μια βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μέστο στα δεξιά με τον Ιταλό να κάνει τη σέντρα προς τον Μπεργκ. Ο Σουηδός έκανε πολύ ωραία κίνηση και πήρε την κεφαλιά αλλά δεν έβαλε καλά το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα έξω.
Άνοιξε λογαριασμό ο Γουακάσο

Νέα προσπάθεια του τριφυλλιού με τον Γουακάσο στο 22' με τον Γκανέζο να κάνει ωραία προσπάθεια και σουτ από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έξι λεπτά αργότερα σούταρε και πάλι αλλά ο Ναμάσκο με επέμβαση στην δεξιά του γωνία είπε όχι.

Το τριφύλλι έψαχνε για ένα ακόμη γκολ και αυτό ήρθε στο 36' μετά από ωραία προσπάθεια τριών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Ο Ζέκα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά ο Μπεργκ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και την γύρισε παράλληλα προς τον Γουακάσο ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα του όταν μετά από ωραία κάθετη ο Μπεργκ βγήκε απέναντι στον Ναμάσκο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Στο 40' ήταν η σειρά του Ιμπάρπο να μπει από πλάγια στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Ναμάσκο.

Η πρώτη τελική του Λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες στο 44' αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Στιλ.
Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς

Το τριφύλλι παρά το υπέρ του 2-0 συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να έχει την υπεροχή και να ψάχνει και για άλλα τέρματα. Στο 52' ο Ιμπάρμπο πέρασε τον Ουόν και πλάσαρε, αλλά ο Ναμάσκο απέκρουσε. Τρία λεπτά αργότερα ο Λεντέσμα έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού απομάκρυνε την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 3-0 στο 61' όταν ο Λουντ με τον Μπεργκ συνδυάστηκαν άψογα με τον Φιλανδό να βγάζει σέντρα και τον Σουηδό από κοντά να μην μπορεί να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ναμάσκο ο οποίος απέκρουσε.
Με 4-4-2 μετά το 66' και γκολ ο Λέτο

Στο 66' της αναμέτρησης ο Στραματσόνι έβγαλε τον Λουντ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς, και πέρασε στην θέση του τον Λέτο αλλάζοντας παράλληλα και το σύστημα σε 4-4-2 με τον Ιμπάρμπο δεξί χαφ. Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν για ένα δεκάλεπτο να απειλήσουν.

Η επόμενη καλή στιγμή ήταν και το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού όταν ο Μπεργκ έδωσε ωραία στον Μέστο στα δεξιά με τον Ιταλό να βγάζει παράλληλα την μπάλα και τον επερχόμενο Λέτο να πλασάρει στην κενή εστία.

Ο Ιταλός τεχνικός μετά το 3-0 βρήκε την ευκαιρία να δώσει ανάσες και στον Λεντέσμα καθώς έριξε στην θέση του τον Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μέσος μάλιστα στο 83' έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Μπεργκ ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πάλι με τον Ναμάσκο και νικήθηκε για τρίτη φορά από τον Μολδαβό.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς για τον Παναθηναϊκό με τον Στραματσόνι να ρίχνει στο ματς στο 87' και τον Εμποκού ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το τριφύλλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα