Πεπεισμένος για την ανάκαμψη, αλλά...

Το τελευταίο αήττητο σερί του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αυτό στο ΓΣΠ σε επίπεδο πρωταθλήματος, τερματίστηκε από τον Απόλλωνα. Εν πολλοίς, διότι σε μεγάλα διαστήματα το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ ήταν τόσο ανερμάτιστο όσο οι δηλώσεις του προπονητή του μετά τον αγώνα.

Ο Σέρβος δήλωσε πεπεισμένος για την ανάκαμψη της ομάδας του, αλλά περισσότερη εντύπωση σε όποιον τον παρακολουθούσε έκανε η διαρκής μετάβασή του από το ένα θέμα στο άλλο, δίχως να ολοκληρώνει την πρόταση

και τη σκέψη του.

Η… θολούρα στο μυαλό του 53χρονου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν φτάσει -μεταξύ άλλων- να παίζουν δίχως καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, με τους Βιγιαφάνιες (κόντρα στην ΑΕΚ) και Ντάλσιο (κόντρα στον Απόλλωνα) να πλαισιώνουν τον Σαρφό. Τέσσερα γκολ παθητικό σε 180 λεπτά φανερώνουν την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος.

Πολλοί επιθετικοί στο γήπεδο δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ. Με την επιθετική εκδοχή του στο β’ ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε ούτε περισσότερες ούτε πιο κλασικές φάσεις απ’ ό,τι πριν την ανάπαυλα.

Ο ορθολογισμός και το καθαρό μυαλό απουσιάζουν από την ανάπτυξή του, ενώ ο Μιλόγεβιτς -για κάποιον μη προφανή λόγο- έχει περιορίσει τη δεξαμενή των επιλογών του σε 14-15 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα