Πέφτει η θερμοκρασία - Αναμένονται βροχές στα ορεινά

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στα κανονικά επίπεδα για την εποχή κυμαίνεται η θερμοκρασία, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Λειτουργό, Παναγιώτη Μούσκο.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το

βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα παράλια θα εµφανίζονται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και τα νότια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και
τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα νότια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα
ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα