Πασκουάλ: «Ακόμα πιο γρήγοροι φέτος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, παρευρέθηκε σήμερα στην παρουσίαση της νέας χορηγικής συνεργασίας των «πρασίνων» με εταιρεία ελαστικών. Ο Ισπανός τεχνικός του «τριφιλλιού», απαντώντας σε ερώτηση για το αν τα καλά ελαστικά θα σημαίνουν ότι θα είναι η ομάδα πιο γρήγορη φέτος, είπε: «Κατ' αρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας

όσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Έχουμε νέα ελαστικά. Θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε εμάς. Να δούμε πώς νιώθουμε οδηγώντας τα και να κατορθώσουμε να έχουμε ενιαίο αποτέλεσμα, ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο απ' ότι η πλειονότητα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Όσον αφορά την συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας, τόνισε: «Νομίζω ότι έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εθνική. Πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσει κανέναν απολύτως. Ελπίζουμε να πάει καλά σε όλο το τουρνουά. Είμαστε ενθουσιασμένοι αναμένοντάς τον να έρθει να δουλέψει μαζί μας όσο το δυνατόν συντομότερα και να βοηθήσουμε και εμείς εκείνον και εκείνος εμάς».

Τέλος, ο Πασκουάλ δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα στο αν θα υποστήριζε την Ελλάδα ή την Ισπανία, εφόσον τεθούν αντιμέτωπες στο Ευρωμπάσκετ. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωπες. Αν συμβεί αυτό, δεν θα μπορέσετε να με ρωτήσετε. Δεδομένου ότι δεν μιλάω ποτέ υποθετικά, δεν μπορώ να απαντήσω. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα