Παρουσίαση των πλατφόρμων "SOPHIA & Elders-UP! Platforms"

Η εταιρία GeoImaging Ltd, συντονίστρια του προγράμματος SOPHIA και εταίρος του προγράμματος Elders-UP! συγχρηματοδοτούμενων από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) διεξάγει Ημερίδα «ICT-based solutions for supporting occupation in life of elder adults: Presenting the SOPHIA &Elders-UP! Platforms» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 09:15-13:30 στο Ξενοδοχείο Semeli Hotel στη Λευκωσία.

Σκοπός

της ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των συγχρηματοδοτούμενων από το ΙΠΕ, έργων «SOPHIA - Senior occupation after profession: habit intriguing adults» και «Elders-UP! - Adaptive system for enabling the elderly collaborative knowledge transference to small companies».

Στη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των ηλεκτρονικών εργαλείων που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια των προγραμμάτων και που στοχεύουν στην υποστήριξη ηλικιωμένων οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Semeli Hotel (Πετράκη Γιάλλουρου, 10). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος SOPHIA http://sophia-aal.eu/index.php/editions-a-pricing/144-workshop.

Για τυχόν διευκρινήσεις ή άλλες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστή του προγράμματος SOPHIA (τηλ: 22447770 / email: [email protected].)

Keywords
Τυχαία Θέματα