Παρουσίαση Μουσείου ΑΠΟΕΛ

O ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τα τελικά αρχιτεκτονικά σχέδια για το Μουσείο



Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάρης Βασιλείου:

Είναι τιμή μου που μπροστά στα ιερά τέρατα της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ μας που μετά από 8 μήνες καταφέραμε όχι μόνο να παρουσιάσουμε τα σχέδια αλλά και να φέρουμε πάρα πολύ κοντά την πραγματοποίηση του στόχου μας , την δημιουργία του μουσείου του ΑΠΟΕΛ μας και σας ευχαριστώ

όλους που παρευρεθήκατε σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Σωματείου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε διορίζοντας με υπεύθυνο συντονιστή του μουσείου καθώς και την συμβολή του στην αποψινή εκδήλωση, τον Πρόεδρο της εταιρείας για την στήριξη του, τα παιδιά των διαφόρων επιτροπών του μουσείου, τους Εθελοντές Φίλους ΑΠΟΕΛ καθώς και όλους μας τους χορηγούς.

Η δημιουργία ενός μουσείου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την αγαπημένη μας ομάδα , τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου , που οφείλουμε να του δώσουμε ένα μουσείο αντάξιο του ονόματος του και της μεγάλης του ιστορίας.

Η μέχρι τώρα εκστρατεία με διάφορους χορηγούς απόφερε ένα ποσό σε εργατικά και υλικά γύρω στις €80000. Το υπολογιζόμενο κόστος για να αποπερατωθεί το μουσείο όπως το σχεδιάσαμε ανέρχεται στις €150000.

Είμαστε σε επαφές και πολύ κοντά στην ανακοίνωση μεγάλων χορηγών και θα θέλαμε την συνεισφορά όλων σας με την προώθηση στον κύκλο σας, στους συνεργάτες σας , του έργο μας.

Δημιουργήσαμε δυο ελκυστικά πακέτα για χορηγούς-υποστηρικτές εταιρείες.Οι υποστηρικτές με ποσό άνω των €1000 θα διαφημίζονται σε τηλεόραση στο χώρο του μουσείου και θα υπάρχει το όνομα-λογότυπο τους στην θεμέλιο λίθο καθώς και στην ιστοσελίδα του μουσείου.

Στους χορηγούς με ποσό άνω των €8000, επιπρόσθετα από τους υποστηρικτές θα τοποθετηθεί το το όνομα-λογότυπο τους στην είσοδο του μουσείου.Εννοείται πως τόσο η σειρά που θα τοποθετηθούν στη θεμέλιο λίθο όσο και ο χρόνος της διαφήμισης θα είναι ανάλογος με το ποσό της χορηγίας.

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ εκδώσαμε 50 συλλεκτικά προϊόντα των €500 και 150 τεμ των €50 τα οποία θα δίνονται με ευχαριστήριο δίπλωμα και τα ονόματα των υποστηρικτών θα αναγραφούν στο βιβλίο του μουσείου.

Επίσης κυκλοφορήσαμε €20000 λαχνούς εισφοράς των €2,€5,€10 τα οποία θα διατίθενται στον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση.

Καλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μας.

Οι οικοδομικές εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη και να ολοκληρωθούν πριν τα μέσα του Αυγούστο και τα εγκαίνια να γίνουν την ημέρα των 90χρονων του ΑΠΟΕΛ μας στις 8/10/16.

Keywords
Τυχαία Θέματα