Παρίσι:Όχημα "έπεσε" πάνω σε πιτσαρία-Νεκρός & τραυματίες

Όχημα "εισέβαλε" σε αυλή πιτσαρίας στο Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 8χρονο κοριτσάκι και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποφάσισε από μόνος του να δημιουργήσει αυτό που συνέβη", είπε ο εισαγγελέας ντε Βαλροζέ σε δημοσιογράφους στον χώρο του επεισοδίου, και πρόσθεσε ότι ξεκινά έρευνα δολοφονίας. Δεν βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Πιέρ-Ανρί Μπραντέτ είπε στο πρακτορείο Reuters

ότι ο οδηγός είχε κατάθλιψη, ήταν 32 ετών, και είχε ασταθή χαρακτήρα. Πέντε άτομα, είπε, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, οκτώ είχαν ελαφρά τραύματα και επτά υπόκεινται σε θεραπεία για σοκ.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα στο κανάλι BFM, όλα τα άτομα που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο της πιτσαρίας χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός ζούσε σε γειτονικό χωριό από το Σετ Σορτ, το οποίο βρίσκεται περίπου 41 χλμ ανατολικά του Παρισιού, και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει την Κυριακή. O οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί.

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μο, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας, πιθανότατα πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία.

ALERTE INFO - #SeptSorts: selon un premier bilan provisoire, une fille de 8 ans a été tuée (info BFMTV) https://t.co/bSMkn5unPt pic.twitter.com/Q7IwuxdvxF

— BFMTV (@BFMTV) August 14, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα