Παράπονα Σιζόπουλου για μη εμπλοκή Ομήρου στην προεκλογική

Το παράπονό του για τη στάση του Γιαννάκη Ομήρου σε ό,τι αφορά τον προεκλογικό αγώνα της ΕΔΕΚ, εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς ο Πρόεδρος του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλος μιλώντας από το στούντιο της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα.

Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ότι θα επιθυμούσε πιο ενεργή εμπλοκή του Γιαννάκη Ομήρου στις προεκλογικές εκστρατείες του κόμματος.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχουν άνθρωποι που πισώπλατα τον «μαχαιρώνουν», ο κ.Σιζόπουλος αρκέστηκε να πει ότι «ο καθένας κρίνεται

από τις πράξεις του».

Εξάλλου, ο κ. Σιζόπουλος, διευκρίνισε ότι κανένα ηγετικό στέλεχος δεν έμεινε εκτός ψηφοδελτίου και πως ακολουθήθηκαν όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες.

"Δώστε μας μια ευκαιρία"

Κάλεσε, ακόμη, όλους τους ψηφοφόρους να δώσουν μια ευκαιρία στην ΕΔΕΚ. "Καλώ τους πολίτες να μας δώσουν μια ευκαιρία κι' αν δεν τους δικαιώσουμε, την επόμενη μέρα, ας μας γυρίσουν την πλάτη", είπε χαρακτηριστικά.

Αξιοποίηση της αλλαγής στάσης του Ακκιντζί

Αναφορικά με τη χθεσινή εισήγηση του τ/κ ηγέτη, ο κ.Σιζόπουλος δήλωσε πως υπάρχει η δυνατότητα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να αξιοποιήσει αυτή την αλλαγή στάσης του Ακιντζί και να καταθέσει άμεσα αίτημα στα Ηνωμένα Έθνη για σύγκληση διεθνούς διάσκεψης για το Κυπριακό, όπου θα μπορεί να εμπλέξει και χώρες, όπως η Γαλλία η Κίνα και η Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα