Παραμένει στην εντατική ο 15χρονος- Τι αναφέρει η Αστυνομία

Στην εντατική παραμένει ο 15χρονος από τη Λάρνακα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στο Μενεού το Σάββατο (22/01).

Τι αναφέρει ο θείος του 15χρονου που είναι στην εντατική

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, η κατάσταση της υγείας του 15χρονου δεν έχει αλλάξει από το Σάββατο, ενώ κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 24ωρο, αναφέρουν στα κοντινά πρόσωπα του ανηλίκου οι γιατροί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μοτοσικλέτα ανήκε σε φίλο του θείου του 15χρονου, ο οποίος άφησε τα κλειδιά στο σπίτι της

γιαγιάς του ανήλικου και εκεί τα βρήκε και πήρε τη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν άτομα για να καταθέσουν, για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, γύρω στις 14.30 στο Μενεού, ενώ 15χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα αγνώστων στοιχείων, έχασε τον έλεγχο και κτύπησε στο πίσω αριστερό μέρος διπλοκάμπινου αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 15χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθη διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα