Παραίτηση Ιωνά ζητά η μάνα Καλοψιδιώτη-Απροστάτευτος ο Φάνος

Δικαίωση ζητά η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, Κούλλα Θεοφάνους, η οποία όπως αναφέρθηκε και χθες, θα κινηθεί εναντίον της ΚΔ λόγω του ότι δεν προστάτευσε τον γιο της, ενώ γνώριζε ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του.

Η Κούλα Θεοφάνους μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο δήλωσε ότι αν δεν δικαιωθεί, θα αποταθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Χθες η κ.Θεοφάνους είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο οποίος, όπως είπε την κάλυψε σε πολλά θέματα, όχι όμως και στην γκάφα του αστυνομικού της Ιντερπόλ Λευκωσίας να τηλεφωνήσει στον φερόμενο

ως εγκέφαλο της δολοφονίας του γιου της, την οποία χαρακτήρισε «θεληματική απροσεξία».

Η κα Θεοφάνους ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, υπενθυμίζοντάς του ότι σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα και έξι παιδιά έμειναν ορφανά.

Κατ’ επανάληψη, δήλωσε, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, χωρίς αυτό να καταστεί τελικά εφικτό.

Τόνισε, επίσης, ότι και στην επιστολή, που ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε αποστείλει πριν δύο χρόνια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης δεν έλαβε καμία απάντηση και κανείς δεν τον προστάτευσε.

Αναφορικά με το διορισμό των ποινικών ερευνητών η Κούλα Θεοφάνους υπέδειξε ότι ανεξάρτητος ανακριτής θα έπρεπε να διερευνήσει την υπόθεση και όχι πρώην μέλη της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα