Παπάς:'' Είπα όχι στην Ομόνοια,για την Καρμιώτισσα''(Φώτος)

Ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία της η νεοφώτιστη ομάδα της Καρμιώτισσας. Στόχος όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ο Νίκος Παπάς είναι να κοιτάζουν όλες τις ομάδες στα μάτια. Ο πρόεδρος ενώπιον των ποδοσφαιριστών είπε ότι απέρριψε πρόταση για να αναλάβει την Ομόνοια, γιατί την Καρμιώτισσα.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και αφού πρώτα οι παίκτες πήγαν για προσκύνημα στην εκκλησία της Καρμιώτισσας, στα Πολεμίδια, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χρίστου Γερμανού, αφού ο προπονητής της ομάδας Λιάσος Λουκά βρίσκεται στη Ρόδο για να αποκτήσει το

UEFA Pro. Απόντες από τη χθεσινή προπόνηση, οι Βοσκανιάν και Ταραλίδης με άδεια της διοίκησης. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Παπάς, θα γίνουν ακόμα 7-8 μετεγγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :


«Πριν δέκα χρόνια όταν αναλαμβάναμε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί που θα φτάναμε. Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων. Πρέπει να μάθετε να ζείται στην πίεση, δεν θέλω λόγια αλλά έργα. Απέρριψα μια πρόταση για να αναλάβω ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η Ομόνοια αλλά δεν το έκανα γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Καρμιώτισσα. Σας πιστεύω. Έγινε δουλειά στον προγραμματισμό και ενισχύσαμε την ομάδα με ότι καλύτερο μπορούσαμε. Το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο, θα κάνουμε ακόμη 7-8 προσθήκες. Δεν θέλουμε να είμαστε τουρίστες. 11 εμείς 11 οι άλλοι. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες άλλα δεν φοβόμαστε κανέναν»

Keywords
Τυχαία Θέματα