Παπαδάκης: "Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε"

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε, δηλώνει ο Ευρωβουλευτής του ΚΣ ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης, σχολιάζοντας τα όσα διαμείβονται στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό επισημαίνει, ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε προτάσεις προς τους θεσμούς τα οποία θα ήταν ιδιαιτέρως επώδυνα και σκληρά για τον ελληνικό λαό στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας συμβιβαστικής λύσης.

"Δυστυχώς τα υπερσυντηρητικά κέντρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία

με το ΔΝΤ αντιμετώπισαν με ένα ιδιαίτερα σκληρό, εκδικητικό και ανάλγητο τρόπο, όχι την ελληνική κυβέρνηση, αλλά, ολόκληρο τον ελληνικό λαό ο οποίος υποφέρει από τις λογικές των προηγούμενων προγραμμάτων. Αυτά τα κέντρα την ίδια στιγμή επιδεικνύουν προκλητική αδιαφορία και ακαμψία παραπέμποντας στις ελληνικές καλένδες την επίλυση του μεγάλου προβλήματος του μεταναστευτικού που επηρεάζει όλο τον ευρωπαϊκό νότο".

Αυτή επισημαίνει, δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε και που έχουμε ονειρευτεί. "Θέλουμε την Ευρώπη της κοινοτικής αλληλεγγύης, της ισονομίας και της δικαιοσύνης. Όχι την Ευρώπη των οικονομικών συμφερόντων, της άγριας λιτότητας και της ύφεσης".

Ο ελληνικός λαός, καταλήγει, θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη και ιστορική απόφαση. "Είμαστε δίπλα του, αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες στον αγώνα του".

Keywords
Τυχαία Θέματα