ΠΑΟ: Η ανάμνηση του Νίνη από το «Ολίμπικο» (βιντεο)

Ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα είχε επικρατήσει 3-2 της Ρόμα στην Ιταλία με τον Σωτήρη Νίνη μεγάλο πρωταγωνιστή κι ο διεθνής άσος θυμήθηκε το φοβερό ματς στο «Ολίμπικο».

Ήταν 25 Φεβρουαρίου 2010 όταν ο Παναθηναϊκός με μια μεγαλειώδη εμφάνιση επικράτησε 3-2 της Ρόμα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε εκείνο το ματς ήταν ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είχε ένα γκολ, μια ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ με δυο γκολ. Ο Νίνης μέσα από τη σελίδα του στο Facebook θυμήθηκε εκείνη την ιστορική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Ρώμη, αναρτώντας τόσο σχετικό μήνυμα όσο και το βίντεο με τα στιγμιότυπα από τον αγώνα!«Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ζήσαμε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες μας! Ρόμα - Παναθηναικός: 2-3. Φοβερές στιγμές με τους φιλάθλους μας στο Olimpico τότε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνης.

Post by Sotiris Ninis / Σωτηρης Νινης.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Keywords
Τυχαία Θέματα