Καλλονή υπουργός: «Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου»

Μπορεί να γοητεύει πολλές γυναίκες σε ολόκληρη την Ευρώπη εξαιτίας του επιμελώς ατημέλητου στυλ του, ωστόσο, μία υπουργός αντιστέκεται στη λάμψη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο λόγος για την καλλονή υπουργό Μεταρρυθμίσεων της Ιταλίας, Μαρία Έλενα Μπόσκι, η οποία απορρίπτει με ένα, γνωστό στην ελληνική κυβέρνηση, «nein» τον κ. Βαρουφάκη.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi, η νεαρή υπουργός της κυβέρνησης Ρέντσι, δήλωσε: «Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου»,

σχολιάζοντας την επιλογή του να ντύνεται πιο απλά συγκριτικά με τους ομολόγους του.

«Θα αγγίξουμε την ισότητα όταν δε θα έχει σημασία πώς ντύνεται ένας πολιτικός ή πώς είναι η εμφάνισή του, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ο τύπος μου (ο Βαρουφάκης)», είπε χαρακτηριστικά η Μπόσκι.Η όμορφη υπουργός που μαγνητίζει με το βλέμμα της, αποκάλυψε ότι παραμένει μόνη της παρότι είναι… καλή νοικοκυρά.«Πήρα δύο κιλά. Με αυτούς τους ρυθμούς τρως άστατα. Δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο. Μου λείπει ένας ήρεμος περίπατος, μια ταινία στον κινηματογράφο. Ωστόσο δεν έχω αλλάξει τις συνήθειές μου. Σιδερώνω, πλένω, καθαρίζω το σπίτι, κάνω ψώνια στο σούπερμαρκετ. Αν με βοηθάει κανείς; Προς το παρόν όχι», είπε η Μπόσκι, «προμοτάροντας» και αυτές τις ιδιότητές της.Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ένα μεγάλο πάθος της, που δεν είναι άλλο από τον χορό και όπως είπε: «Άρχισα στα 18 μου να πηγαίνω στην ντίσκο. Από τότε που βρισκόμαστε στην κυβέρνηση έχω καταφέρει να πάω μόνο δύο φορές, το καλοκαίρι. Ας πούμε ότι μέχρι τις πέντε το πρωί βρισκόμουν στην ντίσκο. Τώρα βρίσκομαι μόνο στη βουλή».

Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα