ΠΑΟ: Επίσημη διαμαρτυρία προς την Euroleague

Σε επίσημη διαμαρτυρία προς την Euroleague για τα σφυρίγματα των τριών διαιτητών στον δεύτερο προημιτελικό στο ΟΑΚΑ, με την Φενερμπαχτσέ, προέβη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» απέστειλαν επιστολή στη διοργανώτρια αρχή μέσω της οποίας εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους για τα σφυρίγματα

των Πουκλ, Λάτισεβς και Χιμένεθ στο δεύτερο αγώνα της σειράς των πλέι οφ, ενώ σε αυτή γινόταν και αναφορά στη χειρονομία του Πέρο Άντιτς προς την εξέδρα του «τριφυλλιού» στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποδεικνύει στην Euroleague τα λάθη των τριών διαιτητών, τα οποία είναι τα εξής:

- Η τεχνική ποινή στον Κρις Σίνγκλετον στο τέλος της α' περιόδου, μετά την ένταση που υπήρχε με τον Πέρο Άντιτς, χωρίς όμως να υπάρξει αντίδραση από τον Αμερικανό, κάτι που σημαίνει ότι δεν έφερε ευθύνη για την αντιμαχία που πήγε να προκύψει. Με την τεχνική ποινή ο Σίνγκλετον συμπλήρωσε δύο προσωπικά φάουλ, με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ στα επόμενα λεπτά.

- Για τον μη καταλογισμό φάουλ του Νίκολα Κάλινιτς στο καλάθι του Γιάννη Μπουρούση στα 55'' για το τέλος, με το οποίο ο «πράσινος» σέντερ μείωσε τη διαφορά τον πόντο (75-76).

- Για τον μη καταλογισμό φάουλ του Μπόμπι Ντίξον στον Κρις Σίνγκλετον στη διεκδίκηση του ριμπάουντ στα 24'' μετά το άστοχο σουτ τριών πόντων του Κέι Σι Ρίβερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα