Πανηγυρίζουν και οι Βέλγοι!

Τα βελγικά Μ.Μ.Ε. χαμογελούν για την κλήρωση της Μπριζ με τον Παναθηναϊκό, αφού βασικός τους στόχος ήταν να αποφύγουν την Φενερμπαχτσέ.

Με θετικό μάτι είδε την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό, η πλειοψηφία των βελγικών Μ.Μ.Ε που ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την Φενερμπαχτσέ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις τους...

Voetbalnieuws: Η Μπριζ τράβηξε τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι περισσότεροι οπαδοί της Μπριζ ήλπιζαν να αποφύγουν την Φενερμπαχτσέ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός

μοιάζει να είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος για την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ. Εκεί θα βρούμε μία γνώριμη φιγούρα ως προπονητή, αφού ο Γιάννης Αναστασίου ήταν παλιός παίκτης της Άντερλεχτ.

Het Lattste News: Η κλήρωση φαίνεται εφικτή για την Μπριζ, που απέφυγε την Φενέρμπαχτσε του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Rtl.be: Η Μπριζ έχει το πλεονέκτημα ότι θα παίξει το δεύτερο ματς στο σπίτι της κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Voetbalkrant.com: Ο Παναθηναϊκός είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες, αλλά η κλήρωση είναι απολύτως εφικτή για την Μπριζ. Ο πιο διάσημος παίκτης της ελληνικής ομάδας είναι ο Εσιέν. Κρίνοντας από το πρόσφατο φιλικό, η Μπριζ είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πρόκληση της πρόκρισης, αλλά καμία ομάδα δεν είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά της.

sport.be: Η Μπριζ θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Έλληνες του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δευτεραθλητές Βελγίου ήταν ισχυροί στην κλήρωση και έχουν το αβαντάζ ότι θα παίξουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους.

Belgiumsoccer.be: Στο παρελθόν του Γιάννη Αναστασίου ως παίκτη της Άντερλεχτ κάνει λόγο η βελγική ιστοσελίδα που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ελλάδας. Γράφει ότι οι μετοχές του ανήκουν κατά 55% στους οπαδούς και πως ο πιο διάσημος παίκτης είναι ο Μάικλ Εσιέν. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι «Αν κρίνουμε από το πρόσφατο φιλικό τότε οι Έλληνες είναι αυτοί που θα πρέπει να ανταποκριθούν στην πρόκληση ως αουτσάιντερ.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αντιδράσεις των οπαδών της Κλαμπ Μπριζ στο φόρουμ του συλλόγου:

Pieter29: Ο ΠΑΟΚ είχε αυτή την εβδομάδα προβλήματα με την Λοκομοτίβα Ζάγγκρεμπ. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ενδεικτικό της τρέχουσας κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δούμε στο γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς είμαι χαρούμενος με ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Ric: Ειδικά μπροστά οι Έλληνες είναι πολύ ισχυροί, έχουν τρεις πολύ καλούς παίκτες που είναι οι Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς. Είναι ισχυρή ομάδα αφού πήρε και τον Εσιέν.

Club4champions: Δεν πρέπει να κολλήσουμε σε εκείνο το φιλικό ματς. Τώρα υπάρχει κάτι διαφορετικό που διακυβεύεται. Θα είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.

Ιcebunny: Θα είναι διαφορετικά από το φιλικό, αφού από τους απόντες θα είναι έτοιμοι και θα έχουν αποθεραπευτεί. Είναι 50-50.

Keywords
Τυχαία Θέματα