Παναγιώτου: "Εφικτός ο στόχος της 6αδας"

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την έξοδο στην Πάφο ο Νίκος Παναγιώτου. Ο προπονητής του Ερμή ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ότι μετά τη διακοπή η ομάδα του θα είναι έτοιμη και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την πίστη του προς τους ποδοσφαιριστές. Καταλήγοντας, ο τεχνικός των φτεροπόδαρων υπογράμμισε ότι ο στόχος της 6αδας είναι εφικτός.

«Ήταν μια περίοδος που με βάσει τα αποτελέσματα έφερε πίεση και αρνητικά αποτελέσματα. Η νίκη σε βάρος του Ερμή αντάμειψε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που πιστεύουμε ότι μπορούν για περισσότερα πράγματα.

«Η έξοδος στην Πάφο

είναι πολύ δύσκολη. Δεν υπάρχει παιχνίδι εύκολο, έστω και αν κάποιοι λέγαμε ήταν ερωτηματικό ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός λόγω εμπάργκο. Αυτές οι ομάδες έχουν πολύ καλά σύνολα και ομοιογένεια, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που έκαναν προσθαφαιρέσεις και χρειάζονται χρόνο.

Δεν φτάσαμε στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Αυτό θα συμβεί μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κάποια παιδιά φορμαρίστηκαν πιο νωρίς, αλλά η νίκη σε βάρος του Εθνικού άλλαξε όλα τα δεδομένα, αφού ανέβασε και την ψυχολογία. Ακόμα ένα τρίποντο σε βάρος της Πάφου και θα ανέβουμε αισθητά στη βαθμολογία. Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα