Παλεύει για Ντράξλερ η Άρσεναλ!

Μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής η οποία ενδεχομένως να «γλυκάνει» τους οπαδούς της προσπαθεί να υολοποιήσει η Άρσεναλ που κινείται για την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ. Ειδάλλως, θα θέσει βέτο στην παραχώρηση του Σάντσες.

Tην ώρα που το φλερτ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Αλέξις Σάντσες φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε «γάμο», η Άρσεναλ ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση του Χιλιανού επιθετικού.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror,

στο στόχαστρο των «κανονιέρηδων» βρίσκεται ο Γερμανός διεθνής Γιούλιαν Ντράξλερ. Ο αρχηγός της nationalmannschaft στο πρόσφατο Confederations Cup αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μετά τις προσθήκες των Νεϊμάρ και Μπαπέ έχει πληθώρα επιλογών στη μεσοεπιθετική της γραμμή, γεγονός που στέλνει τον 24χρονο άσο εκτός Παρισιού.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει στη λίστα του τον Ντράξλερ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο η διαφαινόμενη αποχώρηση του Σάντσες επιταχύνει τις διαδικασίες απόκτησής του, με τους Μαχρέζ και Λεμάρ να παραμένουν ως εναλλακτικές επιλογές.

Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση Σάντσες τον οποίο η Άρσεναλ θα πουλήσει στους «πολίτες» μόνο εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά και για να συμβεί κάτι τέτοιο ζητούν 70 εκατομμύρια λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα