Πακιστάν καλεί Ζαχίντ…τι δηλώνει ο ίδιος

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νορβηγία, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Πακιστάν καλεί στην Εθνική ομάδα της χωράς τον μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ Ζαχίντ.

Ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος διανύει την καλύτερη του ποδοσφαιρική στιγμή στον ΑΠΟΕΛ, δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Νορβηγίας, με το Πακιστάν να παρακολουθεί στενά το θέμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γενικός γραμματέας της

Ομοσπονδίας του Πακιστάν Fahad Ayaz Khan ρώτησε για την περίπτωση του Ζαχίντ, τονίζοντας, ανάμεσα σε άλλα: «Θέλουμε να δούμε τις πιθανότητες για να πάρουμε τον Ζαχίντ στην Εθνική μας ομάδα. Θα είμαστε χαρούμενοι αν ο Ζαχίντ μάς βοηθήσει», ήταν το σχόλιό του.

Μετά ήρθε και η απάντηση από τον Ζαχίντ. «Έχω καλή σχέση με το Πακιστάν, αφού η οικογένειά μου είναι από εκεί. Θέλω να ακούσω τι θα μου πουν και θα δούμε», ήταν η απάντησή του.

Η Εθνική ομάδα του Πακιστάν αποβλήθηκε από τις διεθνείς οργανώσεις της ΦΙΦΑ λόγω εσωτερικών προβλημάτων της τοπικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Η Πακιστανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της ΦΙΦΑ και έτσι στις 13 Μαρτίου η διεθνής Ομοσπονδία επέτρεψε στην Εθνική Πακιστάν να συμμετέχει ξανά στις διοργανώσεις.

«Δεν έχουν αγωνιστεί εδώ και καιρό οι διεθνείς. Όμως θα ακούσω τι θα μουν πουν και θα πάρω την απόφασή μου», ήταν το σχόλιο του Ζαχίντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα