Παίρνουν φανέλα βασικού Εφραίμ και Καρλάο

Διπλό είναι το ζητούμενο στο ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, σήμερα απέναντι στη Βιτορούλ. Η νίκη- πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ταυτόχρονα όμως η ομάδα να… ξυπνήσει από τον λήθαργο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Βεβαίως θα έλεγε κανείς ότι ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση, ώστε να εισρεύσουν τα πρώτα εκατομμύρια στα ταμεία της εταιρείας, γι’ αυτό και το θέαμα θα θυσιαστεί στον βωμό της σκοπιμότητας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Αυτό μόνο θέλει να δει απόψε ο φίλος του ΑΠΟΕΛ

που θα πάει στο ΓΣΠ;

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, στηριζόμενος κυρίως σε ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει από την προηγούμενη του θητεία.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν, στα άκρα της άμυνας οι Λάγο και Μιλάνοφ, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Καρλάο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Την άλλη θέση θα διεκδικήσουν οι Μερκής και Ρουέδα.

Μοράις και Βινίσιους στο κέντρο, είναι βασικοί και αναντικατάστατοι, όμως επιβάλλεται να ανεβάσουν την απόδοση τους. Στα «φτερά» η επιστροφή του Εφραίμ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Αλωνεύτης, Ορ και Βάντερ. Δεν αποκλείεται, να δούμε τον Βραζιλιάνο να παίρνει θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντε Καμάργκο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να παρουσιαστεί με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν το ιδανικό για τους πρωταθλητές, ωστόσο αυτό που επιβάλλεται να κάνουν είναι επιβάλουν το παιχνίδι τους από την αρχή και να μην δώσουν το δικαίωμα στα «μωρά του Χάτζι» να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό απόψε στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα