Παιδική φιλανθρωπική εκδήλωση "Για 1 Σκοπό"

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η παιδική φιλανθρωπική εκδήλωση με την ονομασία " Για 1 Σκοπό " στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου – Κέντρου Υγείας Λακατάμιας από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 18.00μμ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney, Mickey και Minnie , να παίξουν με παιχνίδια Λούνα Παρκ και να απασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες όπως

face painting, φουσκωτά, ζωγραφική κ.α.

Πυροσβέστες με την συνοδεία οχήματος θα βρίσκονται στον χώρο για να παρουσιάσουν στους μικρούς μας φίλους κομμάτια απ’ την καθημερινότητα τους!

Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν διαφόρων ειδών παρουσιάσεις από τα παιδιά του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας και διαφόρων σχολών χορού και πολεμικών τεχνών.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει μεσημεριανό φαγητό από τα KFC αλλά και διαφορά εδέσματα, γλυκά και παγωτά καθώς και χειροποίητες κατασκευές από τον Σύνδεσμό Χειροτεχνών Κύπρου.

Τα καθαρά έσοδά της εκδήλωσης θα δοθούν για την στήριξή των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις του Συνδέσμου “ Ένα Όνειρο Μια Ευχή”!

Διοργανωτής: Clip Media

Συν διοργανωτής: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λακατάμιας

Μέγας Χορηγός: Ιωαννίδης Υπεραγορές

Υποστηρικτές: KFC , Pepsi, Party Ice, Χαραλαμπίδης Κρίστης, Όμιλος Ορθοδόξου, Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας, Σύνδεσμός Χειροτεχνών Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα