Ο Κριστιάνο ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε φέτος ο πλουσιότερος αθλητής στον πλανήτη, μετά την απόσυρση από τα ρινγκ των δύο πυγμάχων, Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Μάνι Πακιάο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το 2015 το εντυπωσιακό ποσό των 88 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού περιοδικού, «Forbes».



Τον ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει ετήσιες αμοιβές «μόλις» 81.4

εκατ. δολάρια. Μετά τους δύο ποδοσφαιριστές, ακολουθεί ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με 77.2 εκατ. δολάρια και τον ακολουθεί ένας τενίστας, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση των πλουσιότερων αθλητών, με ετήσιες αποδοχές το 2015 που άγγιξαν τα 67.8 εκατ. δολάρια. Ο Ελβετός σταρ μάλιστα κέρδισε μόλις 7.8 εκατ. από τους αγώνες και άλλα 60 από διαφημίσεις!

Στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας είναι ένας ακόμη Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ο Κέβιν Ντουράντ, με 56.2 εκατ. Στην έκτη θέση είναι το Νο 1 του παγκόσμιου τένις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με 55.8 εκατ. και την πρώτη δεκάδα των πλουσιότερων αθλητών συμπληρώνουν οι Καμ Νιούτον (αμερικάνικο ποδόσφαιρο-53.1 εκατ.), Φιλ Μίκελσον (γκολφ-52.9 εκατ.), Τζόρνταν Σπιθ (γκολφ-52.9 εκατ.) και Κόμπε Μπράιαντ (μπάσκετ-50 εκατ. δολάρια).

Keywords
Τυχαία Θέματα