Παγκύπρια εκστρατεία ΟΠΕ για πάταξη του τζόγου

Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας ενόψει των εορτών για πάταξη του τζόγου και της κυβείας. Σε διάστημα 11 μηνών οι ουλαμοί πρόληψης εγκλημάτων Παγκύπρια προχώρησαν σε πέραν των 250 καταγγελιών ενώ παράλληλα εξασφαλίστηκαν διατάγματα άναστολής λειτουργίας για 24 υποστατικά.

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της για καταπολέμηση του φαινόμενου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου, διενήργησε χθες βράδυ συντονισμένες επιχειρήσεις παγκύπρια.

Στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, διεξήγαγαν έρευνα δυνάμει

δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στη Λευκωσί.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία και συγκεκριμένα ζάρι και κατηγορήθηκαν γραπτώς, όπως και ο υπεύθυνος του υποστατικού. Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια το χρηματικό ποσό των 4,325, καθώς επίσης και δύο ζάρια. Επίσης, έγινε έλεγχος στους θαμώνες του υποστατικού για εκκρεμή εντάλματα και διαπιστώθηκε ότι εναντίον ενός προσώπου εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα.

Στην επαρχία Πάφου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, διεξήγαγαν έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο, κατά την οποία εντόπισαν εννέα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία και συγκεκριμένα σε (TEXAS HOLDEM POKER). Όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κληθούν σε κατοπινό στάδιο να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 150 φίσιες και 52 τραπουλόχαρτα.

Στην επαρχία Λάρνακας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, διεξήγαγαν έρευνα σε υποστατικό στη Λάρνακα, κατά την οποία εντόπισαν επτά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 106 τραπουλόχαρτα.

Στην επαρχία Λεμεσού, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, διεξήγαγαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία του υπεύθυνου του υποστατικού, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 29 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, καθώς

επίσης και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα