Νέο σπουδαίο έργο στο «Apollon Columbia» (photos&video)

Συνέχεια στον εκσυγχρονισμό των προπονητικών εγκαταστάσεων στο Κολόσσι έδωσε η Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα με την δημιουργία ενός νέου γηπέδου το οποίο θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για εξειδικευμένες προπονήσεις και για προγράμματα λειτουργικής αποκατάστασης.

Rehab in the sand for ACL (Chambos) and Ankle Fracture (Nuno) at Apollon new Rehabilitation area in Kolossi. Both 15th of December will join the team!

Posted
by Rehab2Perform - Performance &Rehabilitation Center on Monday, 23 November 2015

Αναλυτικά:

Η ιδέα του Υπεύθυνου αποκατάστασης της ομάδας μας κ. Άντρέα Νικολάου ασπάστηκε και ο πρόεδρος κ.Νίκος Κίρζης ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την υλοποίηση της, καθώς κρίθηκε απαραίτητη ως προς την επιτυχή διεκπεραίωση του δύσκολου έργου το οποίο ανέλαβε το τμήμα αποκατάστασης.

Το νέο γήπεδο περιλαμβάνει μια ανηφόρα με κλίση 40% απόστασης 15 μέτρων και μια ακόμη ανηφόρα με κλίση 20% απόστασης 30 μέτρων.

Διαθέτει επίσης μια τάφρο συνολικού εμβαδού 60 τετραγωνικών μέτρων την οποία θα χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στις αρθρικές επιφάνειες των κάτω άκρων, και ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα επαναφοράς.

Στο νέο γήπεδο υπάρχει χώρος για ειδικευμένα προγράμματα όπως:
Έκκεντρη προπόνηση
Ταχύτητα αντίδρασης
Μείωση χρόνου επαφής
Ψυχοκινητικές και νευρομυϊκές ασκήσεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην διεκπεραίωση του νέου έργου στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις στο Κολόσσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα