Παγκόσμιας φήμης αστέρες σε διαφημίσεις της Wargaming

Το ενδιαφέρον μεγάλων ηθοποιών και σταρ προσελκύει η κυπριακή εταιρία Wargaming, η οποία μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή της στο φετινό Super Bowl, με διαφημιστικό πακέτο $5.000.000, συνεχίζει την καλή πορεία στην παγκόσμια αγορά.

Μετά τα διαφημιστικά σποτ του Super

Bowl τα οποία παρακολούθησαν περίπου 500.000.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο, η εταιρία επανέρχεται, επιστρατεύοντας διάσημους αστέρες, όπως ο Dolph Lundgren και ο Steven Seagal οι οποίοι αφήνουν για λίγο το αυστηρό τους προφίλ και μπαίνουν στο ρόλο που επιτάσσουν οι ανάγκες της διαφήμισης.

Διαβάστε επίσης: Επένδυση εκατομμυρίων από κυπριακή εταιρία στο Super Bowl

Με online strategy games, όπως το World of Tanks και το Warships, τα οποία απευθύνονται σε όλο το φάσμα των ηλικιών, η Wargaming έχοντας τη φυσική της έδρα στην Κύπρο, έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς και διαφημιστικής πίτας ανά το παγκόσμιο, το οποίο ενισχύεται συνεχώς.

Έτσι, ο Dolph Lundgren πρωταγωνιστεί σε ένα σαρκαστικό σποτ το οποίο αναδεικνύει τι κάνουν οι «πραγματικοί άντρες», προσπαθώντας να μαγειρέψει, να παίξει μουσική και να κάνει γιόγκα, μέχρι να ανακαλύψει το World of Tanks.

Με τη σειρά του ο Steven Seagal, υποδύεται τον μάστερ των πολεμικών τεχνών ο οποίος παραδίνεται στη μαγεία του Warships, όταν ένας επισκέπτης του χτυπάει την πόρτα αναζητώντας απλώς… wifi για να μπει στο αγαπημένο του παιχνίδι.

Δείτε τα σχετικά βίντεο και θα καταλάβετε...

Keywords
Τυχαία Θέματα