ΠΑΦΟΣ: Μυστήριο με το Land Rover στο φράγμα Ευρέτου (pics)

Μεγάλο μυστήριο καλύπτει τις έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από το αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες απόγευμα από ερασιτέχνες ψαράδες στο βυθό του φράγματος Ευρέτου, τέσσερα μέτρα από την όχθη και δυο μέτρα βάθος από την επιφάνεια του νερού.

Σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας δύτες της ΕΜΑΚ βρέθηκαν στο σημείο και προσπάθησαν να μάθουν περισσότερα

στοιχεία για το όχημα, μάρκας Land Rover το οποίο βρίσκεται στο φράγμα και αποκαλύφθηκε με την μείωση της στάθμης του νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com οι άνδρες της ΕΜΑΚ δεν κατάφεραν δυστυχώς να βρουν στοιχεία που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του οχήματος αφού η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη κάτι που καταμαρτυρεί ότι βρίσκεται εκεί, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πέραν των δέκα χρόνων.

Το PafosPress.com βρέθηκε στη σκηνή και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις έρευνες της ΕΜΑΚ τις οποίες σας παρουσιάζει.

Η Αστυνομία μετά την τελευταία εξέλιξη προσπαθεί πλέον μέσω του μηχανογραφημένου συστήματος καταγραφής απολεσθέντων οχημάτων να ανακαλύψει πότε χάθηκε και σε ποιόν ανήκει το όχημα σε μια ύστατη προσπάθεια να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι οι έρευνες για σήμερα έχουν διακοπεί ενώ δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να γίνει προσπάθεια ανέλκυσής του με τραβηκτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα