Σακίρα: "Η καρδιά του χτυπά γι' αυτήν"

Η Σακίρα μίλησε στην ιταλική εκπομπή «Verissimo» για τη σχέση της με τον Πικέ, διαψεύδοντας τις πρόσφατες φήμες περί επικείμενου διαζυγίου, με την Κολομβιανή σταρ να τοποθετείται μεταξύ άλλων και για την σπάνια αφοσίωση που δείχνει ο σύντροφός της στην έτερη αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.



«Η καρδιά του χτυπά για τη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι είναι ένας από τους λίγους παίκτες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, ο οποίος έχει ενσωματώσει

την ιδεολογία της ομάδας. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα ή τίποτα στον κόσμο που να μπορεί να το εξαγοράσει αυτό.

Η πραγματικότητά του και η πίστη του είναι για τη Μπαρτσελόνα. Έχει γίνει θεσμός γι΄ αυτή την ομάδα. Είναι δύσκολο να βρεθεί ένας παίκτης έτσι, επειδή οι παίκτες έχουν μια αίσθηση μισθοφόρων, πηγαίνουν και έρχονται, πάνε από την ομάδα στην άλλη» τόνισε αρχικά η Σακίρα για να συνεχίσει ξεθωριάζοντας μια και καλή το θολό τοπίο γύρω από τη σχέση τους.

«Η οικογένεια είναι το επίκεντρο του κόσμου μου. Ο Πκέ με έχει αλλάξει σαν άνθρωπο αυτά τα έξι χρόνια της σχέσης μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου σαν σύντροφο ενός ποδοσφαιριστή. Ήταν μια γλυκιά τιμωρία της μοίρας.

Κάνουμε κοπλιμέντα ο ένας στον άλλο, μοιάζουμε σε πολλά πράγματα. Είμαστε και οι δύο πολλοί παθιασμένοι και ζούμε στο μάξιμουμ. Εκείνος είναι πιο ψύχραιμος ενώ εγώ περισσότερο δραματική», πρόσθεσε δίχως να αποκλείσει και την έλευση ενός τρίτου παιδιού.

«Αν προκύψει τότε είναι καλοδεχούμενο. Πάντως τα δύο παιδιά μας είναι σαν... έξι. Έχουν τα πάντα από εμάς και κινούνται όλη μέρα σαν γιο-γιο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα